Rekry

Pilvilinna välittää ohjelmia sekä yrityksille että yksityisille. Pääpaino on ns. erikoisohjelmissa, mikä tarkoittaa käytännössä kaikkea muuta paitsi elävää musiikkia. Mikäli Sinulla on erityinen taito, jolla ajattelit olevan kysyntää, lähetä ohjelman tarkka kuvaus valokuvineen osoitteeseen info@pilvilinna.fi.

Jos sinulla on jokin ohjelmaidea, mutta et tiedä miten se pitäisi toteuttaa, ole yhteydessä ja katsotaan yhdessä saadaanko ideastasi kaupallinen menestys.

Striptease tanssijoita

Suuren kysynnän vuoksi haemme jatkuvasti sekä mies- että naispuolisia striptease tanssijoita sekä ravintola- että yksityiskeikoille (polttarit, synttärit). Hyvän itsetunnon omaava, kivan näköinen ja hyvä tyyppi ota yhteyttä kuvan kera osoitteella info@pilvilinna.fi.

Autamme kaikissa käytännön asioissa ja saamme asiat rullamaan!

 

Edustajaa kaiutinmyyntiin

Pilvilinna toimii maahantuojana laadukkaissa bluetooth tornikaiuttimissa. Kaiutin soveltuu joka kotiin ja yritykseen. Etsimme nyt itsenäistä edustajaa jonka tehtävä on kaiuttimien yritysmyynti. Mikäli sinulla on kontaktipintaa yrityksiin, täytä hakemus https://audiotukku.fi/jalleenmyyjaksi/  Tuotteisiin pääset tutustumaan https://audiotukku.fi/