Taikuri Mentalisti Marko Poskiparta

Ravintoloihin

Taikuri Mentalisti Marko Poskiparta

Taikuri Mentalisti Marko Poskiparta

Kuka ihmeen
Marko Poskiparta?

Taikuri juhliin ja tapahtumiin

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Tämä nuorimies on heistä se Markompi.

Marko on nuori taikuri ja mentalisti. Hän esiintyy ammatikseeni ympäri Suomea, mutta esiintymiset painottuvat Etelä-Suomeen.  Nuoresta iästä huolimatta taianomaisen esityksen on jo ehtinyt nähdä tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

​​Markon palkintokaapista löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017. Olet voinut nähdä Markon myös Talent ohjelmassa.

​Ammatilliselta osaamiselta Marko on erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Nyt on sinun vuorosi kokea miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu!

Tässä esimerkkejä esiintymisistä:

Lavashow 35min+

Kestoltaan reilun 30 minuutin mittaisessa lavashow’ssa Marko luo illuusion ajatusten lukemisesta. Lavashow on kaikille yhteinen, interaktiivinen show, jota ei voi sen tarkemmin selittää vaan se pitää kokea.

Lähitaikuus 60min +

Lähitaikuudessa Marko tuo ihmeet ja mielentaikuuden jokaisen katsojan käsien ulottuville. Lähitaikuudessa esiintyjä kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan. Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana Marko ehtii hämmästyttämään taidoillaan noin 60 juhlavierasta. Lähitaikuus toimii parhaiten yhdistelmänä lavashow’n jälkeen esimerkiksi kahvituksen lomassa.

 

Kaikki esitykset tehdään mittatilauksena, sillä Marko suunnnittelee ja räätälöi jokaisen esityksen henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan.