Taikuri Marcus Alexander

Lapsille, Ravintoloihin

Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander

Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa. Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla.

MATKA MAHDOTTOMAAN SHOW 

Show, jossa moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen! Luvassa on show’n täydeltä taikuutta, hämmästystä ja naurunpurskahduksia. Show tempaa yleisön kerralla mukaansa ja sopii tapahtuman kokokohdaksi loistavasti.

Kesto: 35 min (sovittavissa)

 

MARCUS ALEXANDER – LÄHITAIKUUS

Marcus Alexanderin lähitaikuus vie niin asiakastapahtumat kuin pikkujoulutkin uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja valloittava taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Lähitaikuus sopii hyvin myös kahvituksen lomaan. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomattomat taikuudet, rento tunnelma ja herkullinen jälkiruoka tekevät kahvituksesta unohtumattoman!

Kesto: 1-3h 

 

OHJELMAKOKONAISUUS: SHOW & LÄHITAIKUUS (60-120 min)
Ohjelmakokonaisuus, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

LÄHITAIKUUS tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Taikuri kiertää yleisön joukossa viihdyttäen aina pientä seuruetta kerrallaan muutaman minuutin. Suomenmestaruustason viihdettä, joka pudottaa skeptisimmänkin yleisön tuoleiltaan!

MATKA MAHDOTTOMAAN SHOW on yhdistelmä uskomatonta taikuutta ja tyylikästä komiikkaa. Luvassa on taikuutta, hämmästystä ja naurunpurskahduksia. Show tempaa yleisön kerralla mukaansa ja sopii juhlien kokokohdaksi loistavasti

 

Myös koko perheen show