Taikuri Marcus Alexander

Lapsille, Ravintoloihin

Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander

Marcus Alexander -show 

Yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä! Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Tämä show sopii hyvin esimerkiksi 50-vuotisjuhliin ja kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin! Shown kesto n. 35 min.

Häätaikashow

Häät on monille elämän tärkein juhla. Häihin suunniteltu hauska ja näyttävä taikashow tekee päivästä vieläkin ikimuistoisemman.
Taikuri Marcus Alexanderin häihin suunniteltu show eroaa tavallisesta taikuriesityksestä juuri häihin sopivalla teemallaan. Hääpari pääsee valokeilaan myös show’n aikana, jolloin yleisölle tarjoillaan jännitystä, komiikkaa ja uskomatonta taikuutta. Häätaikashow on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se viihdyttää ja naurattaa kaikenikäisiä juhlavieraita. Show’n jälkeen taikuri voi tehdä lapsille erilaisia ilmapallohahmoja. Shown kesto n. 30 min.

Lähitaikuus sopii hyvin myös häihin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen.

Lähitaikuus

Lähitaikuus tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomatonta viihdettä, jota skeptisimmätkään insinöörit eivät ymmärrä. Lähitaikuus toimii loistavasti muun muassa coctail-tilaisuuksissa, messuosastoilla ja kaikenlaisissa juhlissa esimerkiksi kahvituksen yhteydessä!

Yhdistelmä

Ohjelmakokonaisuus, johon sisältyy sekä show että lähitaikuus, on aina toimiva ratkaisu. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.

Myös koko perheen show