Striptease Jackster

Polttareihin, Ravintoloihin

Striptease Jackster

Striptease Jackster

Jackster on huippuluokan showmies, joka valloittaa tilan upealla olemuksellaan, ja maustaa esityksiään runsaalla määrällä pilkettä silmäkulmassa. Tämä hassutteleva hurmuri tykkää leikitellä katsojansa kanssa, ja tarjoilee monipuolisia eroottisia taideteoksia useiden erilaisten hahmojen ja tunnetilojen kautta.

Erikoisosaamisena Jacksterilla on improvisaatio-rap, jota hän yhdistelee taidokkaasti esityksissään performanssitaiteen ja stripteasetanssin kanssa.  Aiheita sekä teemoja kysellään yleisöltä, ja hän voi tällä tavalla tarvittaessa myös antaa täyden huomion illan juhlittavalle sankarille. Jacksterilla on upea kyky luoda täysin ainutlaatuisia kokemuksia, jotka räätälöityvät täysin siihen hetkeen ja niihin ihmisiin ketkä ovat tilanteessa mukana.

Jackster pitää huolen, että kaikissa hänen esityksissään yleisön kanssa kunnioitetaan turvallisen tilan periaatteita. Myös ja erityisesti avustajaksi pyydettyjen henkilöiden kanssa lavalla esim. sylitanssi osioissa pidetään huolta, ettei mitään sopimatonta tai epämiellyttävää tapahdu ja kaikki toiminta perustuu yhteiseen suostumukseen.

Jackster on ollut 10-vuotta esiintyjänä ja toiminut mm. burlesque-lavoilla, performanssi- ja eroottisena taiteilijana, tanssijana, stand-up koomikkona, rap-artistina sekä näyttelijänä teatterissa. Hän on toiminut esiintyjänä suomessa ja ulkomailla, isoilla sekä pienemmillä festivaaleilla, yksityistilaisuuksissa, ravintoloissa, pubeissa sekä clubeissa.

Jackster on monipuolinen ammattilainen, jolta löytyy tanssi- ja esiintymiskokemusta useammasta eri tyylisuunnasta, joita hän yhdistelee luoden kokonaisuuksia, jotka eivät jätä katsojaansa kylmäksi.

Esityksissä tulet todistamaan ennennäkemätöntä huumorin, erotiikan ja taituruuden yhdistelemistä kun tämä maailmanluokan viihdyttäjä saa luvan viedä jalat altasi.

Erilaisia hahmoja mm. Sanataituri-Narri, Kentauri, Miekannielijä-Velho, Herra Pukumies, Palomies yms…

Yhden shown kesto: n.12-15min