Saksofonisti & DJ Sini Sax

Ravintoloihin

Saksofonisti & DJ Sini Sax

Saksofonisti & DJ Sini Sax

Sini Sax – upeaa naisartistin saksofonitunnelmointia

Sini Saxin luoma groovaava saksofonin tulkinta ja  tunnelma sopii moneen tilaisuuteen: tunnelmalliseen lounge-tilaisuudesta elävän- ja elektronisenmusiikin avulla suuriin juhliin ja festifaalehin. Saksofoni luo tilaisuuteen soundin ja nostaa suuria tunteita kuulijoissa, tyylilajieina smooth jazz, 70´s disco ja EDM-musiikki. Mukana on myös omia julkaisuja ja suomiklassikoihin kuuluvaa ohjelmistoa.

Valovoimainen naissaksofoni ja artisti Sini Sax on nähty maalla, merellä, maailmalla, festareilla, TV-kapellimestarina, konserteissa ja jopa purjeveneen nokassa esiintymässä. Hän on myös säestänyt suomalaisia eturivin artisteja ja vieraillut lukuisilla albumeilla sekä esiintynyt presidentille. Muusikko, musiikinopettaja ja hallintotietelijä Sini Sax esiintyy DJ & saksofoni-kokoonpanolla, jossa on vierailevia muusikoita (esim. lyömäsoittimet). Saatavilla on myös kontrabasso & saksofoni -kokoonpano.

Tilaa ainutlaatuista tunnelmaa tilaisuuteesi! Sini Saxin esitys sopii moniin tapahtumin ohjelmanumerona tai konserttiesityksenä; konsertit, juhlat, vuosipäivät, yritystapahtumat, cocktailtilaisuudet, pikkujoulut, karonkka, tuote-esittely, serenadi ym.