Pariakrobatiaa Duo Saras

Ravintoloihin

Pariakrobatiaa Duo Saras

Pariakrobatiaa Duo Saras

Pariakrobatia on haastava taiteenlaji, joka vaatii esiintyjiltään pitkäjänteistä kouluttautumista, kurinalaisuutta ja keskinäistä luottamusta. Duo Saraksen akrobaatit Jutta Mustaniemi ja Helena Saarela ovat opiskelleet sirkustaiteita vuosia ja hioneet tiimityöskentelyään pitkäjänteisesti. Alusta alkaen Duo Sarasta on ajanut vahva halu kehittyä. He etsivät jatkuvasti uusia haasteita ja tilaisuuksia uuden oppimiseen.
Duo Saras on kahden sirkusammattilaisen muodostama akrobatiapari. Dynaamisen pariakrobatian ohella Jutta ja Helena hallitsevat myös esiintymisen ja osaavat ottaa yleisönsä. Lisäksi molemmat ovat kokeneita ja taitavia tanssijoita. Vuosien varrella Duo Saras on esiintynyt lukuisissa häissä, avajaisissa, pikkujouluissa ja muissa tapahtumissa. Vuosien 2011 – 2013 kesäkausina he viihdyttivät yleisöä Mallorcan Viva Hotels -ketjun hotelleissa.

Esitykset

Voit tilata Duo Saraksen esiintymään tapahtumiin tai yksityistilaisuuksiin, kuten häihin tai syntymäpäiville. Akrobatiaesitys sopii esimerkiksi pikkujouluihin, valmistujaisiin, joulu- tai kevätjuhliin, klubeille sekä avajaistilaisuuksiin. Duo Saras hioo jokaiseen tilaisuuteen oman, huolellisesti koostetun esityksen.
Akrobatiaesitys on persoonallinen ja sykähdyttävä tapa viihdyttää vieraitasi!

Toiveidesi mukainen akrobatiaesitys

Esitys, joka räätälöidään juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi! Kaipaako tapahtumasi säkenöivää energiaa? Täydentäisikö herkkä esitys tilaisuutesi? Vai kaipaatko ehkä modernia linjaa? Kerro, mitä haluat, Duo Saras toteuttaa toiveesi. Jokaiseen tilaisuuteen koostetaan juhlan luonteeseen sopiva esitys. Esityksen kesto on 5- 15 minuuttia, johon voidaan sisällyttää pukuvaihtoja.

Tilavaatimus: 3x3x3 metriä. Esityksessä käytettävä musiikki toimitetaan CD:llä/muistitikulla tai lähettämällä tiedosto etukäteen.

Pienen tilan spesiaali

Pelkäätkö tapahtumatilasi olevan liian pieni tunnelmaa nostattavalle esitykselle? Tämä ohjelmanumero on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, laadusta tinkimättä. Numeron kesto 5 minuuttia.

Tilavaatimus: 1,5 x1,5×3 metriä. Esityksessä käytettävä musiikki toimitetaan CD:llä/muistitikulla tai lähettämällä tiedosto etukäteen.

Jouluspektaakkeli –varma pikkujoulujen piristys!

Elävöitä joulujuhliasi tai firmasi pikkujouluja ikimuistoisella ja persoonallisella esityksellä. Esityksen taustalla tunnelmaa luo jouluinen musiikki, ja sen kruunaavat jouluiset asut. Numeron kesto on 8 minuuttia.

Tilavaatimus: 3x3x3 metriä. Esityksessä käytettävä musiikki toimitetaan CD:llä/muistitikulla tai lähettämällä tiedosto etukäteen.

Kesto

5-15 minuuttia (20-30 minuuttia vierailevalla artistilla)

Kohdeyleisö

Esitys soveltuu kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Yleisömäärä

Esitys sopii niin pieneen kuin suureenkin tilaan, muutaman ihmisen juhliin kuin satapäisen yleisön eteen.Katso kaikki laitteet

Katso kaikki laitteet

Katso kaikki esiintyjät

Katso kaikki esiintyjät