Markku Ketola

Ravintoloihin

Markku Ketola

Markku Ketola

Yli 20 vuotta musiikin parissa viihtynyttä Markkua on viety esiintymään lukemattomiin paikkoihin ja eri tilaisuuksiin pikkujoulut, yritysjuhlat, yksityistilaisuudet, häät jne. Vahvaääninen ja monipuolisen musiikillisen kokemuksen omaava iskelmäartisti / trubaduuri Markku Ketola esittää tuttuja pop/rock suosikkeja suomeksi että englanniksi, tarvittaessa onnistuu ruotsinkieliset laulut.

Monipuolisena muusikkona Markku tekee tanssi-iltoja isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla. Tanssi-iltojen ohjelmisto koostuu tutuista iskelmistä aina 50-luvulta tähän päivään sekä tietenkin omista levytyksistä, joista tunneituin levytyksistä on ”Syli täynnä rentukoita” joka on tanssi-iltojen toivebiisi.

Trubaduurikeikoilla Markulla on mukanaan pääsääntöisesti akustinen kitara mutta tarvittaessa onnistuu pianonsoittokin. Esiintymisen varmuus ja kontakti yleisöön ovat kehittyneet esiintyessä TV:n musiikkiohjelmissa, konserteissa ja monissa ulkomaan keikkareissuilla aina Lapin tuntureiden ravintoloihin.

Ohjelmistosta löytyy mies ja kitara- pohjalta kotimaiset suosikit sekä ulkomaiset pop/rock-klassikot. Valikoimaan kuuluu tunnettuja ja vähän tuntemattomampia kappaleita huippuartisteilta, kuten Elvis, The Beatles, CCR, Bon Jovi, Bob Dylan, Metallica, Eric Clapton, Neil Young,  Otis Redding, Tomas Ledin, The Eagles, Van Morrison, Oasis, The Rolling Stones, Robbie Williams, Bad boys blue, Modern Talking ym.

Kotimaisista mm. Mamba, Tuure Kilpeläinen,  Hurriganes, Juha Tapio, Yö, Hassisen Kone, Anssi Kela, Edu Kettunen, Kari Tapio, J. Karjalainen, Kirka, Juice Leskinen,Samuli Edelman, Tapio Rautavaara /Reino Helismaa,Leevi and The Leavings, Jukka Poika, Kolmas Nainen ja Dingo ym.

Markun ohjelmisto on vuosien saatossa kasvanut sen verran isoksi ett monenlaiset teema- tai yhteislauluillat ovat mahdollisia.

Markun muistat ohjelmista: Ykköstähti kisa – finaali 1992 ( 2.sija), Tangokuninkuus kisa 1993 finaali (Prinssi) ,
Syksyn Sävel 1998 ( Anna & Nikolai), Tangomarkkinat 2015 Finalisti.

 

Myynti: Mikko Koistinen 040-729 4466