Hat Trick

Ravintoloihin

Hat Trick

Hat Trick

Hat Trick on YouTubessa julkaisujaan tekevä sydänsatakuntalainen pienen budjetin progebändi. Jos Pink Floyd ja Jethro Tull saisivat suomea puhuvia poikasia nekin soittaisivat hanuria. Hat Trick yhdistelee laajasti rokkia räimeestä hempeilyyn, venytellen genrerajoja ja totuttuja uskomuksia musiikin olemuksesta.

Hat Trick perustettiin Janne Mäkisen (hanuri – Kultainen Harmonikka 2003, Turisas 2005-2008) ja Riku Inkisen (kitara) toimesta syksyllä 2021, kun sepät ryhtyivät takomaan jamittelujen satoa levylautaselle biisi kerrallaan. Julkaisukanavaksi valikoitui YouTube, joka antaa mahdollisuuden julkaista vapaasti omaa materiaalia juuri sellaisena, kuin haluamme sen jakaa, sekä on ilmaiseksi kuuntelijoiden käytössä.

Teemme kaiken itse omalla laitteistolla ja mielikuvituksella. Hat Trick kokoontuu Kokemäellä rintamamiestalon yläkerrassa, jossa on soittotila ja tarkkaamo laitteistoineen nauhoittamista varten. Nyt nelihenkinen kokoonpano on päässyt tekemään nauhoituksia mukavaan tahtiin. Biisinikkarit Riku ja Janne ovat saaneet rinnalleen bassoon Harri Heinimaan ja kannuihin Tero Valkosen.

Hat Trick on julkaissut YouTubessa useita vinyylin mittaista pitkäsoittoja, jotka löytyvät suoratoistopalvelusta mm. Spotifysta.

Kun olette tutustunut tuotteeseen, niin ottakaahan yhteyttä jotta saadaan sopiva keikkapäivä sovittua.

Mikäs sen kauniimpaa, kuin hanuri, joka helakasti suviyössä kajahtaa!