Drag artisti Luka Tienhaara

Ravintoloihin

Drag artisti Luka Tienhaara

Drag artisti Luka Tienhaara

Luka Tienhaara Drag Show on uuden ajan show, joka käsittelee huumorilla ja parodialla pääasiassa nykyajan tähtiartisteja, unohtamatta kuitenkaan vanhempia legendoja. Uusimpana lisäyksenä lavalle Lukan kanssa liittyy kaksi aivan upeaa tanssijaa, jotka tekevät Luka Tienhaara Drag Showsta vielä upeamman! Erityisen Lukan showsta tekee myös itse artisti, 16-vuotiaana jo näin valmis paketti on nähty mm. Talent ohjelmassa.

 

30min show

Puolen tunnin showhun kuuluu eturivin tähtiartistit niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Luka Tienhaara Drag Show käsittelee muunmuassa Conchita Wurstin, Madonnan, Paula Koivuniemen, Evelinan ja Katri Helenan tuotantoa.

 

15Min show Tanssijoiden kera

Tämä show on loistava esimerkiksi isomman tapahtuman väliajalle. 15-minuutissa Luka Tienhaara Drag Show esittelee Suomen tunnetuimmat nuoret artistit, unohtamatta iki-ihanaa Paula Koivuniemeä ja Madonnaa. Showsta ainutlaatuisen tekee kaksi aivan ihastuttavaa ja upeaa tanssijaa Lukan rinnalla.

 

30min Show tanssijoiden kera

30minuutin Luka Tienhaara Drag Show on oivallinen isoimmille lavoille. Kaksi ihastuttavaa tanssijaa tykittää Lukan kanssa Suomalaiset ja ulkomaalaiset tähtiartistit 90-luvun alusta nykyhetkeen. Luka Tienhaara Drag Show 30min on monipuolinen ja rakennettu idealla ”jokaiselle jotakin” eli show sopii ja naurattaa niin nuorisoa kuin eläkeläisiäkin.

Show kestää 30-minuuttia, eikä yhtäkään tylsää hetkeä tule!

 

Luka Tienhaara Drag Show on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan, niin pituuden kuin sisällönkin puolesta.

Tilaa siis omaan tilaisuuteesi nyt!Katso kaikki laitteet

Katso kaikki laitteet

Katso kaikki esiintyjät

Katso kaikki esiintyjät