Anna Inginmaa

Anna Inginmaa

Anna Inginmaa

Hurmaava ammattiesiintyjä ja laulaja Anna Inginmaa tarjoilee laadukasta & tyylikästä viihdettä

Anna Inginmaa tarjoaa laadukasta & tyylikästä viihdettä. Inginmaa on kiertänyt ympäri Suomea, esiintyen erilaisissa yritystapahtumissa, hänet on myös tilattu Budabestiin & Saudi Arabiaan Suomen Suurlähetystöihin esiintymään. Anna on koulutettu jazzlaulaja, sekä entinen maajoukkuetason kilpatanssija. Anna Inginmaa esiintyy yhtyeensä kanssa, mutta hänet voi tilata myös pienemmällä kokoonpalla, esim duona pianistin kanssa.

Tässä esittelyä muutamista konsepteista:

* Anna Inginmaa Goes Jazz Classics

Elegantin illan aikana sukelletaan menneeseen maailmaan ja kuullaan tunnetuimpia jazzklassikoita mm. Just one of those things, I thought about you, My funny Valentine…

* Divine miss Monroe

Ikoninen näyttelijä-laulaja Marilyn Monroe oli monien jumaloima ja rakastama. Tämä legendaarinen nainen saapuu viihdyttämään uuden shown ja tuttujen laulujensa myötä. Ammattitanssijat ja muusikot luovat tähdellemme erinomaiset puitteet eikä puvustus himmene hänen loistossaan – lupaamme, että päällä on muutakin kuin Chanel 5:sta!

Marilynin hahmon takaa löytyy Anna Inginmaa. Hän on karismaattinen jazzlaulaja, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!

* Ranskalainen ilta

Sielukas jazzlaulaja Anna Inginmaa vie meidät Pariisiin ja tulkitsee yhdessä lahjakkaan pianistin Arto Ikävalkon kanssa ranskalaisten säveltäjien upeaa elokuvamusiikkia suomeksi, ranskaksi ja englanniksi. Sävellyksiä mm. Michel Legrandilta.

 Katso kaikki laitteet

Katso kaikki esiintyjät